Використання технологій штучного інтелекту в освітньому процесі з гістології, цитології та ембріології - Бондар, А. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою дослідження є аналіз можливостей інтеграції технологій штучного інтелекту (ШІ) у навчальний процес з гістології, цитології та ембріології в закладах вищої медичної освіти.
Keywords: тези доповідей