Фармакоекономічний аналіз лікарських препаратів для місцевого застосування у ІІ фазі ранового процесу - Руденко, В. В.; Шматенко, О. П.; Притула, Р. Л.; Шматенко, А. П.; Rudenko, V. V.; Shmatenko, A. P.; Prytula, R. L. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Здійснено клініко-економічний аналіз основних моделей місцевого лікування ран у ІІ фазі ранового процесу. За допомогою методу «витрати-ефективність» визначено оптимальні ранозагоюючі мазі для реалізації сучасних медичних технологій у хірургії пошкоджень. Проведен клинико-экономический анализ основных моделей местного лечения ран во IІ фазе раневого процесса. С помощью метода «затраты-эффективность» определены оптимальные ранозаживляющие мази для реализации современных медицинских технологий в хирургии повреждений. A clinical and economic analysis of the main models in the local treatment of wounds IІ phase of wound healing. Using the method of «cost-effectiveness» and the optimal wound healing ointment for the implementation of modern medical technologies in surgery damage.
Фармакоэкономический анализ лекарственных препаратов для местного применения во ІІ фазе раневого процесса
Pharmacoeconomic analysis of drugs for topical application in the second phase of wound healing
Keywords: протимікробні засоби; рани; ранозагоюючі мазі; фармакоекономічний аналіз; противомикробные средства; раны; ранозаживляющие мази; фармакоэкономический анализ; antibiotics; wound; wound healing ointments; pharmacoeconomic analysis