Дослідження вмісту суми флавоноїдів у листі Myrtus communis l., вирощеного методом in vivo та мікроклональним розмноженням в умовах in vitro - Мацегорова, О. Є.; Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2025)
Myrtus communis L. (мирт звичайний) є важливою лікарською та ароматичною рослиною через високий вміст ефірної олії в його листі, квітках і плодах, проте в ньому виявлено і флавоноїди.
Keywords: Myrtus communis; сума флавоноїдів; клональне мікророзмноження in vitro