Вивчення факторів, що впливать на вибір професії провізора - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Ткаченко, Н. А.; Tkachenko, N. O. (ЗДМУ, 2014)
Проаналізували фактори мотивації сучасних студентів під час вибору професії провізора, розглянули їхній вплив на процес навчання і формування професійних компетенцій. Проанализированы факторы мотивации студентов при выборе профессии провизора, рассмотрено их влияние на процесс обучения и формирования профессиональных компетенций. The article analyzes the factors of choice of «pharmacist» profession by update students and examines the impact of the identiﬁ ed factors on the process of learning and professional competencies developing.
Изучение факторов, влияющих на выбор профессии провизора
The study of the factors which inﬂ uence the choice of the «pharmacist» profession
Keywords: фармація; провізор; мотиви вибору професії; фармация; провизор; мотивы выбора профессии; pharmacy; pharmacist; motives of profession choice