Організаційно-економічні та фармакоекономічні дослідження рівня фармацевтичного забезпечення препаратами для птахівництва - Бушуєва, Інна Володимирівна (Харьков: Технологический центр, 2014)
Досліджені актуальні завдання сучасного птахівництва, обгрунтована необхідність створення та вивчення на основі вищезазначених сполук нових ефективних противірусних препаратів широкого спектру дії з противірусними і імуностимулюючими властивостями, проведений фармакоекономічний аналіз для доказовості переваг новоствореного вітчизняного препарату "АвесстимТМ " перед високовартісними імпортними аналогами. The actual problems of modern poultry are investigated. It is grounded the necessity of creating and studying on the basis of the above compounds of new effective antiviral drugs with broad-spectrum with antiviral and immunostimulatory properties. It is conducted the pharmacoeconomic analysis for evidence of benefits of newly made domestic drug "Avesstim" over expensive imported counterparts.
Keywords: птахівництво; препарат; захворювання; імуностимулятор; фармакоекономічний аналіз; вартість; переваги; poultry; drug; disease; immune stimulant; pharmacoeconomic analysis; cost; advantages