Догляд за хворими, його роль у лікувальному процесі та організація в умовах терапевтичного стаціонару - Сиволап, Віталій Вікторович; Лукашенко, Ланна Віталіївна; Лихасенко, Іветта Валеріївна; Олiйник, Олександр Iванович; Авраменко, Наталя Федорівна; Кравченко, Тетяна Василівна; Курілець, Лілія Олегівна; Полiвода, Свiтлана Володимирiвна; Жеманюк, Світлана Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
У посібнику описано догляд за хворими терапевтичного профілю з урахуванням вимог Болонської кредитно-модульної системи і згідно програми виробничої практики з догляду за хворими для вищих медичних закладів освіти України III-IV рівнів акредитації для спеціальностей 7.110101 «Лікувальна справа» і 7.12010002 «Педіатрія» напряму підготовки «Медицина» відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та освітньо-професійної програми підготовки фахівців, затверджених Наказом МОН України від 16.04.2003 № 239 та навчального плану, затвердженого Наказом МОЗ України від 23.07.2007 № 414.