Місце інноваційних педагогічних методик в навчальному процесі клінічної кафедри - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Садомов, Антон Сергійович; Буряк, Віктор Валерійович (Тернопіль : ТНМУ "Укрмедкнига", 2023)
Сьогоднішні вимоги до майбутніх медичних фахівців включають не лише засвоєння великої кількості медичних знань, але й розвиток креативного мислення, вміння аналізувати та застосовувати дані для вирішення задач та управління результатами діяльності. Ці завдання вимагають від медичної освіти поєднаного використання не лише традиційних, але й інноваційних методів навчання. Поступове впровадження новаторських технологій, які забезпечують більш ефективне та якісне навчання, розвивають творчі та критичні мислення студентів, а також стимулюють освітянську діяльність медичних закладів вищої освіти.