Біологічний потенціал ряду похідних 4-феніл-5- (піридин-2-іл)-1,2,4-триазол-3-тіолу - Полуботко, В. В.; Куліш, Сергій Миколайович; Гоцуля, Андрій Сергійович (My University, 2024)
Метою роботи був синтез піридиновмісних тіоалкілпохідних 1,2,4-триазол-3-тіолу та оцінка біологічного потенціалу одержаних сполук.
Keywords: тези доповідей