Синтез та властивості похідних 5-метил-4-(4-метилфеніл)-1,2,4-триазол-3-тіолу - Плиска, А.; Гоцуля, Андрій Сергійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою роботи було проведення комплексу досліджень направлених на виявлення в ряду похідних 5-метил-4-(4-метилфеніл)-1,2,4-триазол-3-тіолу сполук з поліфармакологічним профілем.
Keywords: тези доповідей