Маркетингові дослідження вітчизняного ринку антитромботичних засобів - Філіппова, А. Є.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
За даними багатьох досліджень, антитромботичні лікарські препарати істотно впливають на частоту розвитку інфаркту міокарда, інсульту, тромбозу глибоких вен, покращують якість і тривалість життя пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями.
Keywords: тези