Пошук перспективних антиокисдантів серед заміщених теофіліну - Іванченко, Дмитро Григорович; Крісанова, Наталія Вікторівна; Рудько, Наталія Петрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою даної роботи є розробка методик синтезу неописаних раніше 8-аміно-7- алкілтеофілінів й вивчення їх фізико-хімічних і біологічних властивостей.
Keywords: тези доповідей