Дистанційна складова змісту освіти як чинник оптимізації навчального процесу студентів заочної форми навчання - Сидоренко, Оксана Василівна; Пряхін, Олег Романович; Денисенко, Ольга Миколаївна (Полтава: Українська медична стоматологічна академія, 2018)
У статті розглядаються можливості модернізації навчального процесу заочної форми навчання за допомогою впровадження інформаційних і телекомунікаційних технологій. Йдеться про запровадження дистанційної форми освіти, зокрема курсів за вибором.
Keywords: Дистанційна освіта; заочна форма навчання; дистанційна освіта; вибіркові курси; академічна свобода; інноваційні форми навчання