Історія кафедри фармакогнозії Запорізького державного медичного університету - Доля, Віктор Семенович; Доля, В. С.; Dolya, V. S. (My University, 2011)
У статті наводяться основні результати з історії створення та головні етапи розвитку кафедри фармакогнозії за сто років її існування. В статье приводятся основные результаты по истории создания и главные этапы развития кафедры фармакогнозии за сто лет ее существования. The article deals with the main achievements in the history of foundations and principal stages of development of department of the pharmacognosy during one hundred years.
История кафедры фармакогнозии запорожского государственного медицинского университета
History of the pharmacognosy department ZSMU
Keywords: кафедра фармакогнозії; історія; наукова робота; кафедра фармакогнозии; история; научная работа; department of the pharmacognosy; history; science work