Управління та економіка фармації : навч. посіб. до практ. занять для фармацевтів на курсах підвищення кваліфікації (вторинна спеціалізація) спец. «Фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник призначений для використання фармацевтами на КПК (спеціалізація) спеціальності «Фармація» з дисципліни «Управління та економіка фармації» до практичних занять.
Keywords: УЕФ