Досвід застосування системи дистанційного навчання MOODLE при самопідготовці лікарів-інтернів дитячих хірургів - Боярська, Людмила Миколаївна; Рижов, Олексій Анатолійович; Корнієнко, Григорій Васильович; Дмитряков, Валерій Олександрович; Скалозубов, Максим Олексійович; Boiarska, L. M.; Ryzhov, O. A.; Korniyenko, H. V.; Dmytryakov, V. O.; Skalozubov, M. O. (Тернопіль: Укрмедкнига, 2015)
Детально представлено застосування електронної системи дистанційного навчання Moodle як ефективного методу самопідготовки лікарів-інтернів дитячих хірургів. Вивчення інтернами текстового тематичного матеріалу в дистанційному режимі, в зручний для них час, дозволяє покращити рівень теоретичної підготовки майбутніх дитячих хірургів, а також поповнити базу знань, необхідних для вдосконалення практичних навичок і вмінь. The usage of the electronic distant educational system Moodle as an effective method of self-preparation of pediatric surgeons doctors-interns is presented in details. The studying of the lecture’s material in a distant regime in a comfortable for them time gives the possibility to make the level of the theoretical preparation of the future children’s surgeons better and also to enrich the database of the necessary for the practical customs and skills improvement.
The experience of the distant educational system MOODLE usage while self-preparation of the pediatric surgeons doctors-interns