Використання інтерактивних технологій у процесі навчання мови студентів-іноземців - Савченко, Лілія Андріївна (Харківський національний медичний університет, 2017)
Навчаючи студентів-іноземців згідно з Концепцією мовної освіти іноземців у вищих навчальних закладах України, в єдності трьох напрямів: комунікативного, адаптаційного та загальнонаукового, - викладач повинен знаходити нові методи навчання, які б формували комунікативну, мовну і мовленнєву компетенції у процесі вивчення нерідної мови. Інтерактивна модель навчання у досягненні таких цілей є досить ефективною. Вона зацікавлює студентів, породжує мотивацію до певної сфери діяльності та навчання загалом, вчить студентів ставити перед собою конкретні цілі та досягати їх.
Keywords: тези