Формування мотивації в іноземних здобувачів в умовах дистанційного формату навчання - Репетун, Альона Костянтинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мотивація студентів важлива для всіх форм навчання, але особливо при дистанційному навчанні. Своєї актуальності проблема мотивації набула під час масового переведення освіти на дистанційний формат в умовах пандемії та воєнного стану в Україні. Викладачі разом із фахівцями в галузі інформаційних технологій у всіх університетах країни, працюючи в кризовому режимі, виконали величезну роботу з перенесення курсів і програм в онлайн формат.