Стан та перспективи викладання організаційно-управлінських дисциплін на кафедрі управління і економіки фармації, медичного та фармацевтичного правознавства ЗДМУ - Книш, Євгеній Григорович; Ткаченко, Наталя Олександрівна; Демченко, Валерій Олегович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Складовими забезпечення належного рівня управлінсько-економічної підготовки провізорів є застосування сучасних методик організації навчального процесу та якісне його науково-методичне забезпечення. До організаційно-управлінських дисциплін, які направлені на формування певних управлінсько-економічних компетенцій майбутніх фахівців фармації (ФФ) та викладаються на кафедрі УЕФ ЗДМУ, належать «Організація і економіка фармації», «Менеджмент та маркетинг у фармації», «Медичне і фармацевтичне товарознавство», «Фармацевтичне правознавство», «Фармакоекономіка», «Належні фармацевтичні практики», «Спеціалізація за вибором», «Виробнича практика з організації і економіки фармації», «Виробнича практика з менеджменту та маркетингу у фармації»», «Управління якістю».