Принципи організації підвищення кваліфікації лікарів та провізорів з використанням дистанційних технологій - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Рябоконь, Юрій Юрійович; Савельєв, Валерій Григорович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Фурик, Олена Олександрівна (К.: Гнозис, 2018)
В останні десятиліття відбуваються глибокі зміни в сфері освіти. Ці зміни викликані новими потребами економічного розвитку в умовах глобалізації, широким поширенням інформаційних і комунікаційних технологій. У статті розглядаються основні принципи організації підвищення кваліфікації лікарів та провізорів у Запорізькому державному медичному університеті з використанням дистанційних технологій, обгрунтовується ефективність їх використання. За последние десятилетия происходят глубокие изменения в сфере образования. Эти изменения вызваны новыми потребностями экономического развития в условиях глобализации, широкого распространения информационных и коммуникационных технологий. В статье рассматриваются основные принципы организации повышения квалификации врачей и провизоров в Запорожском государственном медицинском университете с использованием дистанционных технологий, обосновывается эффективность их использования. Over the last decades, profound changes have taken place in the education system. These changes are caused by new needs of economic development in the conditions of globalization, wide dissemination of information and communication technologies. The article shown the basic principles of the organization of advanced training of doctors and pharmacists at Zaporizhzhya State Medical University with using distance technologies substantiates the effectiveness of their use.
Keywords: принципи; підвищення кваліфікації; лікарі; провізори; дистанційні технології; принципы; повышение квалификации; врачи; провизоры; дистанционные технологии; principles; qualification improvement; doctors; pharmacists; distance technologies