Дистанційна форма навчання при підготовці лікарів-інтернів з інфекційних хвороб - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Онищенко, В. Ф.; Фурик, Олена Олександрівна; Задирака, Денис Анатолійович; Onishchenko, Т. E.; Ryabokon, E. V.; Onyshchenko, V. F.; Furik, Е. A.; Zadiraka, D. A. (Тернопіль : Укрмедкнига, 2015)
У статті висвітлені проблеми підвищення ефективності післядипломної освіти лікарів-інтернів з інфекційних хвороб. Розглянуто необхідність впровадження у педагогічну практику дистанційної форми навчання. Запропоновано шляхи щодо вдосконалення видів та методів самостійної роботи лікарів-інтернів. The article deals with the problem of increasing the effectiveness of postgraduate education of interns. The need for the introduction of distance education in teaching practice has been considered. The ways of improving the types and methods of independent work of interns were offered.
The forms of distance education is preparation doctors-interns on the infectious diseases
Keywords: дистанційне навчання; лікарі інтерни; інфекційні хвороби