Форми та методи контролю засвоєння знань студентами медичного ВНЗ при дистанційній формі навчання - Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Усачова, Олена Віталіївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Дралова, Олександра Анатоліївна (My University, 2021)
В сучасному світі при підготовці молодого фахівця потрібні не тільки професійні знання, але й напрацювання особистих навичок: критичне мислення, ефективні комунікації, вміння обробляти інформацію, як з академічної, так і з культурологічної точок зору, вміння аналізувати кількісні та якісні дані [1]. При дистанційній формі навчання, коли викладач та студент взаємодіють на відстані за допомогою інформаційних технологій також необхідний контроль отриманих та засвоєних студентом знань. Дистанційне навчання проводиться згідно розробленої програми [2], яка передбачає засвоєння студентами тих чи інших знань та навичок за темою заняття.