Психофізіологічне, органічне та психосоціальне підгрунтя до формування гоміцидоманічних потягів та акцентуацій у серійних вбивць - Шмалько, Б. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета даної роботи полягає у дослідженні та формуванні наукового розуміння причин гоміцидальної поведінки на психофізіологічному та психосоціальному рівнях з позиції сучасної психіатрії.
Keywords: тези доповідей