Клінічна фармація : навч.-метод. посібник для сам. роботи провізорів-інтернів зі спец. «Загальна фармація» - Білай, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчально-методичний посібник присвячено формуванню у провізорів-інтернів принципів клінічної фармації, раціональному вибору лікарських засобів при різних клінічних ситуаціях. Наведено анотацію, питання для самопідготовки і контролю вихідного рівня знань, практичну частину (ситуаційні задачі, аналіз листів призначення, завдання), контроль кінцевого рівня знань, тести та літературу. Призначений для самостійної роботи провізорів-інтернів.