Загальноклінічні методи дослідження. Лабораторна діагностика репродуктивної системи (розділ 3) : для студентів мед. факультету, спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Біленький, Сергій Андрійович; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Практикум (розділ 3) складений згідно навчальної програми МОЗ України для студентів медичних факультетів зі спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». В практикумі наданий матеріал згідно сучасних уявлень про клінічну лабораторну діагностику та методи досліджень. До кожного заняття викладені питання для підготовки та завдання для самостійної роботи.