Деякі сучасні аспекти розвитку особистості майбутнього медичного працівника - Орел-Халік, Юлія Владиславівна (My University, 2021)
Культура фахового мовлення майбутнього медичного працівника формується у професійній сфері діяльності. В тезах розглянуть сучасні аспекти розвитку особистості майбутнього медичного працівника.
Keywords: Педагогічні науки