Вплив хронічної пренатальної гіпоксії на постнатальний розвиток СА1 зони гіпокампу мозку щурів - Алієва, Олена Геннадіївна; Aliyeva, O. H. (My University, 2022)
Характер перебігу періоду внутрішньоутробного розвитку плоду і періоду новонародженості в значній мірі визначає майбутній стан здоров’я і якість життя людини. Пренатальна гіпоксія є основною причиною пренатальних патологій центральної нервової системи і смертності новонароджених дітей.
The effect of chronic prenatal hypoxia on the postnatal development of the ca1 zone of the rat brain hippocampus