Дослідження впливу вмісту допоміжних речовин на основні показники таблеток, що містять магній аспарагінат, гліцин і тіотріазолін - Васенда, М. М.; Кучеренко, Людмила Іванівна; Грошовий, Т. А.; Бєленічев, Ігор Федорович (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Проведено добір допоміжних речовин для отримання оптимального складу таблеток, що містять магній аспарагінат, гліцин і тіотріазолін. Вивчено вплив кількісних факторів допоміжних речовин на технологічні властивості отриманих таблеток. Проведен подбор вспомагательных веществ для получения оптимального состава таблеток, содержащих магния аспарагинат, глицин и тиотриазолин. Изучено влияние количественных факторов вспомогательных веществ на технологические свойства полученных таблеток. Selection of excipients for receiving of optimal composition of tablets which contain magnesium asparaginate, glycine, thiotriazolin was done. Influence of quantitative factors of excipients on processing characteristics of tablets was studied.
Keywords: магній аспарагінат; гліцин; тіотріазолін; допоміжні речовини; таблетки; магний аспарагинат; глицин; тиотриазолин; вспомогательные вещества; таблетки; magnesium asparaginate; glycine; thiotriazolin; excipients; tablets