Хромато-мас-спектрометричне дослідження ефірної олії Salvia nutans L. - Мозуль, Валентина Іванівна; Денисенко, Ольга Миколаївна; Шкопинська, Т. Є.; Головкін, Володимир В'ячеславович (My University, 2023)
У сучасній медицині велика увага приділяється пошуку нових джерел природних біологічно активних речовин та створенню на їх основі лікарських препаратів. Розширення асортименту лікарських засобів та сировинної бази лікарських рослин антимікробної та протизапальної дії є однією з актуальних проблем фармації.
Keywords: шавлія поникла; хромато-мас-спектрометрія