Особливості церебральної та центральної гемодинаміки у хворих з порушеннями мозкового кровообігу атеротромботичного генезу - Візір, Ірина Володимирівна; Визир, И. В.; Vizir, I. V. (My University, 2005)
Вивчено особливості клінічного статусу, стану центральної, периферичної і мозкової гемодинаміки, процесів ремоделювання серця та артерій, а також клінічної ефективності лацидіпіну у хворих із порушеннями мозкового кровообігу атеротромботичного генезу.
Особенности церебральной и центральной гемодинамики у больных с нарушениями мозгового кровообращения атеротромботического генеза.
The peculiarities of cerebral and central hemodynamics in patients with the cerebral blood flow disturbance of atherothrombotic genesis
Keywords: порушення мозкового кровообігу; кардіогемодинаміка; ремоделювання серця; стенотичні ураження артерій; лацидіпін; лікування; нарушение мозгового кровообращения; кардиогемодинамика; ремоделирование сердца; стенотическое поражение артерий; лацидипин; лечение; cerebral blood flow disturbance; cardiohaemodynamics; cardiac and vascular remodeling; artery occlusive disease; lacidipine; treatment