Латинська мова та основи фармацевтичної термінології - Тітієвська, Тетяна Василівна; Куліченко, Алла Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчальний посібник з латинської мови призначено для студентів І курсу фармацевтичних факультетів (спеціальність – технології парфумерно-косметичних засобів). Його можна використовувати для самостійного опрацювання навчального матеріалу та для закріплення тем розділу “Фармацевтична термінологія”.