Вплив гідропропілксантину на показники ліпідного обміну - Білай, Іван Михайлович; Билай, И. М.; Остапенко, А. О. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Наведено дані щодо впливу гідропропілксантину на показники ліпідного обміну при «твіновій» і «вітамінній» моделях гіперліпідемій. Представлены данные о влиянии гидропропилксантина на показатели липидного обмена при «твиновой» и «витаминной» моделях гиперлипидемий. The work presents data on the effect of hydropropylksantin on lipid metabolism in the «tvin’s» and «vitamin’s» models of hyperlipidemia.
Keywords: гідропропілксантин; ліпідний обмін; гидропропилксантин; липидный обмен; hydropropylxanthine; lipid metabolism