Важливі акценти дистанційної медичної освіти (на прикладі вивчення іноземних мов в ЗДМУ) - Гавриленко, Ксенія В'ячеславівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Із розвитком пандемії COVID-19 перед вищою медичною освітою постав виклик, зумовлений суттєвими змінами в навчальному процесі. У зв‘язку із цим з‘явились питання про реалізацію якісної підготовки майбутніх фахівців медицини при вивченні іноземних мов в умовах онлайн-навчання. Завдяки високому рівню інформаційних технологій сьогодні перед здобувачами освіти відкрито нові можливості, а утрату переваг традиційної форми навчання мінімізовано. З іншого боку, для багатьох вишів, у тому числі для ЗДМУ, виникла необхідність раціональної організації освітнього процесу в нових умовах задля підвищення його ефективності. У цьому дослідженні визначено аспекти ефективності онлайн-навчання при вивченні іноземних мов у ЗДМУ на основі думки студентів як здобувачів освіти.