Фармацевтичний аналіз (Блок 2. Кількісне визначення АФІ) : навч. посіб. для практ. занять студ. III-VI курсів ІІ фарм. ф-ту спец. 226 «Фармація, промислова фармація» - Кучеренко, Людмила Іванівна; Хромильова, Ольга Володимирівна; Портна, Олена Олексіївна; Німенко, Ганна Романівна; Борсук, Сергій Олександрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник для студентів складено згідно з новою навчальною програмою з фармацевтичної хімії та з вимогами, що висуваються Центральною методичною радою Запорізького державного медико-фармацевтичного університету.