Особливості клінічного перебігу Лайм-бореліозу у Запорізькій області - Фурик, Олена Олександрівна; Пак, Катерина Анатоліївна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Савельєв, Валерій Григорович; Бондарева, В. В.; Фірюліна, О. М. (My University, 2020)
Мета дослідження: провести ретроспективний аналіз клініко-серологічних даних у хворих на Лайм-бореліоз, які були госпіталізовані у Запорізькій області за період 2015–2019 рр.