Застосування засобів фізичної терапії у реабілітації осіб із хронічним бронхітом - Єрмак, А. С. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: дослідити засоби фізичної терапії в комплексній реабілітації осіб із хронічним бронхітом.
Keywords: тези доповідей