Терморегуляція - Філімонов, Володимир Іванович; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Кірсанова, Олена Валентинівна; Єрьоміна, Алла Кузьмівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчально-методичний посібник побудований з урахуванням сучасних методичних підходів до організації навчального процесу, підготовки матеріалів методичного забезпечення та професійних алгоритмів. Відповідно до програми з фізіології, у посібнику коротко узагальнено найбільш значущий у сучасному контексті теоретичний матеріал, винесені питання для обговорення на семінарі, описана експериментальна частина заняття, запропоновані тематичні тестові завдання та ситуаційні задачі. Посібник має практичну спрямованість, в ньому узагальнено багаторічний досвід роботи професорсько-викладацького складу кафедри нормальної фізіології Запорізького державного медичного університету. Даний посібник може бути використаним для підготовки до практичного заняття з нормальної фізіології за темою.