Самостійна робота як ефективний напрямок навчального процесу на кафедрі дитячої хірургії - Спахі, Олег Володимирович; Пахольчук, Олексій Петрович; Барухович, Вадим Якович; Анікін, Іван Олександрович; Кокоркін, Олексій Дмитрович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Розробка нових підходів в організації навчального процесу сприяла підвищенню значимості в освіті самостійної роботи студента. Як відомо, одним із способів оволодівання навчальним матеріалом поряд з обов'язковими заняттями є самостійна робота, яка носить одну з найважливіших завдань, та є одним етапів засвоєння матеріалу [1,2,4,6]. При цьому завданням викладача є сприяти розвитку цієї діяльності.
Keywords: тези