Клінічний випадок перекруту тіла матки - Павлюченко, Михайло Іванович; Слинько, Ольга Михайлівна; Шалімов, В. І.; Сапронов, О. А.; Павелко, Н. О. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Наданий клінічний розбір випадку перекруту тіла матки пацієнтки, яка перебувала на лікуванні у гінекологічному відділенні Запорізької обласної клінічної лікарні, з наступною веріфікацією діагнозу за даними результатів оперативного втручання та патогістологічного дослідження препарату. Проведен клинический разбор случая перекрута тела матки у пациентки гинекологического отделения Запорожской областной клинической больницы, с последующей верификацией диагноза на основании результатов оперативного лечения и патогистологического исследования препарата. Clinical analysis of the torsion of the uterus case was performed in a patient of the gynecological department of Zaporozhye Regional Clinical Hospital, followed by verifi cation of the diagnosis on the basis of results of surgical treatment and histopathological study.
Keywords: лейоміома тіла матки; перекрут тіла матки; хірургічне втручання, патогістологічне дослідження; лейомиома тела матки; перекрут тела матки; хирургическое лечение; патогистологическое исследование; leiomyoma of the uterus; uterine torsion; surgical treatment; histopathological study