Нанокомпоненти в інженерії остеохондральних дефектів - Максимов, Д. Я.; Міщенко, Олег Миколайович (Рівне : ЦФЕНД, 2023)
Метою остеохондрального напрямку тканинної інженерії є створення твердих кісткових замінників, що міцно з’єднуються з кістковою, м’якою, хрящовою тканиною, з метою розробки альтернативи тотальній заміні фрагмента кістки або суглоба.