Спортивні ігри як засіб оздоровчо-рекреаційної рухової активності у закладах вищої освіти охорони здоров’я - Дорошенко, Едуард Юрійович; Лукашенко, Ланна Віталіївна; Ганошенко, Юрій Анатолійович (My University, 2023)
Мета дослідження – аналіз використання засобів оздоровчих і масових різновидів спортивних ігор у оздоровчо-рекреаційній руховій активності студентів закладів вищої освіти охорони здоров’я.