Наш досвід запровадження змішаної форми навчального процесу на кафедрі оториноларингології - Троян, Василь Іванович; Нікулін, Михайло Іванович; Костровський, Олександр Миколайович; Сінайко, Ірина Олександрівна; Путілін, Денис Анатолійович; Нікулін, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Під час карантину з 12.03.2020р. кафедра оториноларингології перейшла на дистанційну форму навчання У додатку Microsoft Teams на кафедрі було сформовано групи для проведення теоретичних онлайн занять та лекцій відповідно до попередньо складеного графіка згідно з календарно-тематичним планом.
Keywords: дистанційне навчання; платформа Microsoft Teams