Фізична реабілітація після перенесеного геморагічного інсульту - Баличева, Р. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: оцінка ефективності індивідуальної програми фізичної реабілітації пацієнтів після геморагічного інсульту для відновлення рухових функцій та покращення якості життя.
Keywords: тези доповідей