Клініко-фармацевтичні аспекти безпеки лікарських засобів: [навч. посіб.] - Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Євгеній Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник присвячено формуванню у провізорів-інтернів принципів клінічної фармації до безпечного та раціонального вибору лікарських засобів. Наведено анотацію, великий інформаційний матеріал щодо становлення фармакологічного нагляду в Україні та світі, висвітлення ролі провізора в безпечному застосуванні лікарських засобів. Містить новітню інформація щодо застереження з застосування деяких ліків, тестові завдання та рекомендовану літературу. Навчальний посібник створено відповідно робочій програмі з клінічної фармації для провізорів-інтернів зі спеціальності "Загальна фармація".