Раціональна фармакотерапія бактеріальних ускладнень захворювань верхніх дихальних шляхів у дітей - Леженко, Геннадій Олександрович; Пашкова, Олена Єгорівна; Сидоренко, Світлана Олексіївна; Lezhenko, G. O.; Pashkova, O. E.; Sidorenko, S. O.; Леженко, Г. А.; Пашкова, Е. Е.; Сидоренко, С. А. (My University, 2015)
Вивчалася етіологічна структура бактеріальних ускладнень захворювань верхніх дихальних шляхів у дітей. Обґрунтовано застосування цефподоксима проксетилу (Цефодокс) у якості стартової терапії захворювань верхніх дихальних шляхів бактеріальної етіології у дітей. Показано ефективність та безпечність препарату. It has been examined etiological structure of bacterial complications of upper airways in children. It has been substantiated application of «Cefodox» (cefpodoxim proxetil) as a start therapy of children with bacterial deseases of upper airways. It has been showed an application of cefpodoxim proxetil as an antibacterial medication for treatment of upper airways bacterial diseases in children was high-performance and safe. Изучалась этиологическая структура бактериальных осложнений заболеваний верхних дыхательных путей у детей. Обосновано применение цефподоксима проксетила (Цефодокс) в качестве стартовой терапии заболеваний верхних дыхательных путей бактериальной этиологии у детей. Показана эффективность и безопасность препарата.
Rational pharmacotherapy complications of bacterial respiratory diseases in children
Рациональная фармакотерапия бактериальных осложнений заболеваний верхних дыхательных путей у детей
Keywords: захворювання верхніх дихальних шляхів; пероральні цефалоспорини; цефподоксима проксетил; діти; diseases of upper airways; peroral cephalosporines; cefpodoxim proxetil; children; заболевания верхних дыхательных путей; пероральные цефалоспорины; цефподоксима проксетил; дети