Розробка методів стандартизації таблеток броміду 1-(ß-фенілетил)-4аміно-1,2,4-триазолія - Цекало, Я. Г.; Парнюк, Наталя Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
На сьогоднішній день найбільш поширеними захворюваннями в Україні є захворювання серцево-судинної системи. За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров'я саме ці захворювання є головною причиною смертності людей в усьому світі, щорічно від них помирає близько 17,5 млн. чоловік. Найчастішим і найнебезпечнішим захворюванням серця є ішемічна хвороба серця та артеріальна гіпертензія. При відсутності належного лікування цих захворювань вони можуть призвести до виникнення інфаркту міокарда, інсульту та серцевої недостатності.
Keywords: тези