Діагностична значимість визначення рівня нітротирозину в сироватці крові хворих на коронавірусну хворобу Covid-19 з пневмонією в прогнозуванні розвитку кисневої залежності - Кулеш, I. О.; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Рябоконь, Юрій Юрійович (My University, 2024)
Мета дослідження. З’ясувати діагностичну значимість визначення рівня нітротирозину в сироватці крові хворих на COVID-19 з пневмонією у прогнозуванні розвитку кисневої залежності.
Keywords: тези доповідей