Порівняльна характеристика рисперидону та оланзапіну в фармакологічній терапії логоневрозу - Попік, Р. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: дати характеристику рисперидону та оланзапіну, визначивши найбільш доцільний препарат для першої лінії лікування.
Keywords: тези доповідей