Оптимізація діагностичного протоколу у пацієнтів з синдромом тазового венозного повнокров’я - Гавриленко, Борис Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження. Дослідити та проаналізувати результати інструментальних методів дослідження у пацієнтів з синдромом тазового венозного повнокров‘я для оптимізації діагностичного протоколу з урахуванням порушення венозної гемодинаміки. Терапевтичної,ортопедичної та дитячої стоматології.
Keywords: тези