ТБ/ВІЛ: діагностика, лікування, профілактика - Шальмін, Олександр Самуілович; Разнатовська, Олена Миколаївна; Растворов, Олександр Анатолійович; Гріцова, Н. А.; Шальмин, А. С.; Разнатовская, Е. Н.; Растворов, А. А.; Грицова, Н. А.; Shalmin, A. S.; Raznatovskaya, E. N.; Rastvorov, A. A.; Gricova, N. A. (ЗДМУ, 2013)
Навчальний посібник складено згідно з Робочою програмою з фтизіатрії для студентів ВНМЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. Навчальний посібник призначений для студентів, лікарів-інтернів, лікарів фтизіатрів, інфекціоністів та інших спеціальностей, діяльність яких пов’язана з проблемами ко-інфекції.
Keywords: ТБ/ВІЛ; СНІД; лікування; профілактика; туберкульоз; tuberculosis; acquired immunodeficiency syndrome