Особливості змін лабораторних показників при найбільш поширених захворюваннях органів дихання, ендокринної системи та ревматологічних хворобах: [навч. посіб.] - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина з оцінкою результатів досліджень». У навчальному посібнику наведено особливості змін лабораторних показників при найбільш поширених захворюваннях органів дихання, ендокринної системи та ревматологічних хворобах. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами ІІI курсу медичного факультету під час підготовки до практичних занять з відповідної теми.